Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2021 13:52 - Jumping

Leonie Peeters wint in het Sentower Park!

De Belgische amazones zijn duidelijk in vorm tijdens deze derde dag van het internationale concours in het Sentower Park in Opglabbeek. Nadat Maxine Gaelens vanmorgen met haar Noblesse Royale (Kannan) al de GP-kwalificatie van de CSI1* competitie wist te winnen kreeg ook de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie zonet een Belgische winnares. Het was namelijk Rostal-amazone Leonie Peeters die er de beste was met haar 12-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia). Peeters wist in deze speedclass een tijd van 59.06 seconden op het scorebord te brengen en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de minuut te houden.

 

De 2de plaats was voor de Française Julie Brault. Die zat in het zadel van de 18-jarige ruin Prado de Geravelotte (Escuro) en samen klokten ze af in 60.02 seconden. De 3de plaats kleurde dan opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Bart Anthonissen met zijn 9-jarige hengst Mr Blue C (Mr. Blue). Anthonissen had er 60.99 seconden voor nodig om de meet foutloos te bereiken.

 

Verder was er nog een 4de en een 8ste plaats voor Aurelia Guisson met respectievelijk Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) en Berlini From Second Life Z (Berlin), een 14de plaats voor Jos Verlooy met Nashville (Diamant de Semilly) en een 15de plaats voor Philippe Le Jeune met d’Artagnan Van Schuttershof (Berlin).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   BART ANTHONISSEN   |   JULIE BRAULT   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions