Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2021 13:36 - Jumping

Ook Wathelet wint nu rankingproef in OIiva!

Een dag na de overwinning van Olivier Philippaerts heeft nu ook Gregory Wathelet een Longines Rankingproef weten te winnen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova. Wathelet rekende op zijn 13-jarige schimmelhengst Nevados S (Calvados Z) en was een van de 14 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels en met een finishtijd van 35.87 seconden weerklonk opnieuw het Belgische volkslied.

 

De Duitser Christian Kukuk was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Wathelet. Kukuk, die rijdt voor de stal van Ludger Beerbaum, was vergezeld van de 8-jarige Constantin 110 (Colestus), maar kwam met zijn tijd van 36.14 seconden net tekort om Wathelet te bedreigen. De Spanjaard Sergio Alvarez Moya vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij rekende op de 12-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Islo) en samen bereikten ze de meet in 36.24 seconden.

 

Verder was er ook nog een 6de plaats voor Pieter Devos met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte), een 9de plaats voor Niels Bruynseels met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve) en een 14de plaats voor Jérôme Guery met Eldorado Wp Z (Eldorado Vd Zeshoek).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions