Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2021 18:18 - Jumping

Alexander Kumps sprokkelt rankingpunten!

Onze landgenoot Alexander Kumps heeft vanmiddag voor een mooie prestatie gezorgd op de Atlantic Tour van het Portugese Vilamoura. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef verscheen de zoon van Jos Kumps aan de start met de 10-jarige ruin Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) en was hij een van de 11 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Kumps hield opnieuw alle balken netjes in de lepels en met zijn tijd van 35.02 seconden wist hij  de 5de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

De overwinning was weggelegd voor de Brit Jack Whitaker. Die rekende voor deze hoofdrubriek op de 11-jarige Scenletha (Scendix) en met hun tijd van 32.41 seconden wisten ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Fransman Titouan Schumacher wist na Whitaker beslag te leggen op de 2de plaats. Schumacher, die in Vilamoura al enkele keren de GP wist te winnen, stopte met zijn 14-jarige Atome Z (Amadeus Z Brimbelles) de klok op 33.09 seconden. De Ier Michael Pender tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Pender was vergezeld van de 11-jarige Hhs Burnchurch (Heritage Fortunus) en doorkruiste de finishlijn in 33.56 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER KUMPS   |   JACK WHITAKER   |   MICHAEL PENDER   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions