Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2021 15:42 - Jumping

Fabienne Daigneux-Lange domineert in Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva gaat er geen dag voorbij of een van onze landgenoten weet wel ergens een rubriek te winnen. Na de overwinning van Jérôme Guery gisteren was het vanmiddag de beurt aan Fabienne Daigneux-Lange om bovenaan het podium plaats te nemen. In de Bronze 1.35m rubriek was zij namelijk de beste met de 13-jarige merrie Urfee des Luthiers, een dochter van Heartbreaker. Daigneux-Lange snelde in deze rubriek tegen de klok naar een finishtijd van 59.64 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

Maar naast haar overwinning wist Fabienne Daigneux-Lange ook nog de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Hiervoor rekende ze op de 10-jarige hengst Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert), die ze naar de meet wist te sturen in 60.78 seconden. En ook de 3de plaats kleurde Belgisch en hiervoor zorgde Freddy Demuynck met de 11-jarige Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He Van T Leeuwerikenhof). Hij kruiste de meet in 63.60 seconden en vervolledigde zo het integrale Belgische podium.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Stephanie Janssens met Click Clock Of Greenhill Z (Clockwise Of Greenhill Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions