Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/01/2021 06:42 - Jumping

Top 5-klassering voor Niels Bruynseels!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva in Spanje stond gisteren tijdens de openingsdag van de slotweek ook meteen een Longines Rankingproef op het programma. Niels Bruynseels was daarin meteen in goede doen met zijn 10-jarige ruin Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve). Bruynseels snelde in deze rubriek tegen de klok naar een finishtijd van 65.47 seconden en daarmee wist hij beslag te leggen op de 5de plaats in het klassement met de bijhorende rankingpunten.

 

De winst was voor de Duitser David Will, die de 15-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) onder het zadel had. Will wist een tijd van 61.23 seconden op het scorebord te brengen en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De andere podiumplaatsen gingen naar Zwitserland met op de 2de plaats Pius Schwizer. Die zadelde zijn 14-jarige ruin Balou Rubin R (Balou du Rouet) en samen wisten zij de meet te bereiken in 62.57 seconden. Steve Guerdat was de 3de die het podium wist te halen tijdens dit hoofdnummer van de dag. Hij kwam over de meet in 64.02 seconden en rekende daarvoor op de 13-jarige Ulysse des Forets (Con Canto).

 

Verder was er nog een 14de plaats voor Pieter Devos met Apart (Larino) en een 16de plaats voor Ludo Philippaerts met H&M Extra (Berlin).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIUS SCHWIZER   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions