Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/01/2021 16:58 - Jumping

B. Prouvé 7de in hoofdrubriek Sentower Park!

Na een weekje onderbreking wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Traditioneel zijn het daar de jonge paarden die er als eerste aan mogen beginnen om vervolgens over te gaan naar een 1.40m openingsrubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Die openingsrubriek leverde vanmiddag een 7de plaats op voor onze landgenoot Bert Prouvé. In het zadel van de 10-jarige Lugano Van ’T Steen Putje (Darco) kwam hij in deze rubriek rechtstreeks op tijd over de meet in 60.31 seconden en daarmee wist hij dus voor de beste Belgische prestatie te zorgen.

 

De winst was voor de Duitser Felix Hassmann, die vorige week ook al 2 rubrieken wist te winnen tijdens het viersterrenconcours van Salzburg in Oostenrijk. Hassmann rekende vanmiddag op de eveneens 10-jarige Sig Black Panther (Kannan) en wist dus opnieuw een overwinning op zijn palmares te schrijven nadat hij de klok wist te stoppen op 57.25 seconden.

 

Op de 2de plaats kregen we een ex aequo met de Fransman Simon Delestre en de Duitser Christian Ahlmann. Zowel Delestre met de inmiddels 16-jarige Chesall Zimequest (Casall) als Ahlmann met de 8-jarige Nachito V/D Ketse (Quality Time) doorkruisten de meet in 58.65 seconden en deelden zo de eerst ereplaats.

 

Verder was er nog een 13de en een 18de plaats voor Jan Claeys met respectievelijk Diarade de Fribois B Z (Diarado) en Judy van de Beekhoek (Wandor van de Mispelaere), een 16de plaats voor Francois Brichart met Ultimo du Chateau Hollogne Z (Uvolinus), een 23ste plaats voor Pieter Kenis met Unic du Plessis (O’Brion du Plessis) en een 26ste plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   BERT PROUVE   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   FELIX HASSMANN   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions