Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/01/2021 15:46 - Jumping

Celine Schoonbroodt scoort in Vilamoura!

Het zijn dezer dagen drukke dagen in het Zuiden van Europa met sinds deze week onder andere ook de start van een nieuwe Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura. Voor ons land komt daar onder andere Celine Schoonbroodt-De Azevedo aan de start en zij wist zich vanmiddag meteen in de prijzen te rijden in de 1.45m hoofdrubriek. Schoonbroodt-De Azevedo zadelde haar 11-jarige Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet) en strandde op de 6de plaats nadat ze in deze speedclass een tijd van 62.91 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De winst ging naar de snelle Britse amazone Laura Renwick, een trouwe deelneemster in Vilamoura Equestrian Centre. Zij was vergezeld van de 10-jarige Arkuga (Arko III) en was in 59.32 seconden de enige die de chrono onder de 60 seconden te houden. De Ier Michael Pender volgde Renwick op de 2de plaats. Pender kwam over de meet in 60.08 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Hhs Javas Gucci (Luidam). De 3de plaats ging naar de Italiaan Piergiorgio Bucci met de 10-jarige merrie Naiade d’Elsendam Z (Nabab de Rêve). Zij doorkruisten de eindmeet in 61.58 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions