Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/01/2021 15:12 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Jérôme Guery!

Onze landgenoot Jérôme Guery heeft vanmiddag nog maar eens een rubriek gewonnen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova. In de Gold 1.40m rubriek was hij vanmiddag namelijk de beste met zijn 15-jarige schimmelruin Garfield De Tijji des Templiers (Quasimodo Z). Guery, die ook tijdens de voorbije 2 weken al sterk voor de dag kwam, stopte in de 2de fase de klok op 24.40 seconden en wist daarmee de concurrentie dus opnieuw op afstand te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Zwitser Alain Jufer. Die was vergezeld van de 11-jarige Golden Future MM (U-Darcor de Sjabri M) en had er 25.19 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goede einde te brengen. De Duitser David Will wist hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij stuurde de eveneens 11-jarige Colour My Life H (Cicero Z Van Paemel) naar de meet in 25.65 seconden en had zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Maar ook verderop in het klassement begonnen onze landgenoten goed aan deze slotweek van MET 1. Zo was er nog een 8ste plaats en een 15de plaats voor Gregory Wathelet met respectievelijk Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut) en Nevados S (Calvados Z), een 10de plaats voor Aiko Paridaen met Libelle de Muze (Elvis Ter Putte), een 12de plaats voor Koen Vereecke met l’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve), een 20ste plaats voor opnieuw Jérôme Guery, ditmaal met Eldorado Wp Z (Eldorado Vd Zeshoek), een 21ste plaats voor Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve), een 22ste plaats voor Olivier Philippaerts met Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue), een 25ste plaats voor Niels Bruynseels met Delux Van T&L (Toulon) en een 26ste plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Pebbles Z (Picasso).

 

TAGS   |   ALAIN JUFER   |   DAVID WILL   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions