Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2021 20:35 - Algemeen

Pand in de kijker: immofluisteraar

 

Modernistische villa met aanpalend professioneel tuincentrum op ca. 3,6ha te Lochristi (Oost-Vlaanderen)

De bloemengemeente Lochristi herbergt deze modernistische villa, ontworpen door Eddy François uit Deurle die gekend staat voor zijn modernistische architectuur, centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent en makkelijk bereikbaar via de E17. Het geheel bestaat uit een grote villa, die afgewerkt is met luxueuze en waardevolle materialen (bv. verscheidene houtsoorten en natuursteen) en een professioneel tuincentrum op ca. 3,6 ha. 

Indeling hoofdwoning (2001): 
De knusse, moderne en luxueuze woning, die is opgericht in 2001, is privatief gelegen in het omliggende landschap en omvat grote en open ruimtes. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een grote traphal, een gezellige zithoek met veel lichtinval, een eetplaats met zicht op de achtertuin, een volledig uitgeruste open keuken en een bureau. De 1e verdieping herbergt 4 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met dressing, 2 badkamers en 2 toiletten. Ten slotte beschikt de villa over een ruime wasplaats, een binnenzwembad met sauna- en doucheruimte en een dubbele garage. Bovendien is de woning volledig onderkelderd, hetgeen voor heel wat extra opbergruimte zorgt. 

Extra: vloerverwarming, rolgordijnen, een muziekinstallatie, een alarmsysteem, een zonneterras en van overal in de woning een mooi zicht op de tuin en de serres. 

Professioneel tuincentrum: 
Grenzend aan de modernistische villa en toch volledig gescheiden, waardoor de privacy gewaarborgd blijft, bevindt zich een tuincentrum met professioneel uitgeruste serres (ca. 2,40 ha), een ruime koelcel, bureau’s en een weiland ( ca.73a). 

Benieuwd naar meer ? Contacteer de dossierverantwoordelijke op 0479/09.09.18 of op steven@immofluisteraar.be 

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-architectenwoning-woning-lochristi/5389227?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=12&rentedperiod=0&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=publication_created&transactiontype=Sale&zones=949973&


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions