Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2021 16:59 - Jumping

Jos Verlooy wint de CSI4* GP van Salzburg!

Nadat hij eerder deze week nog de Henders & Hazel trofee voor de meest verdienstelijke ruiter van het jaar in ontvangst mocht nemen heeft regerend Belgisch Kampioen Jos Verlooy zonet opnieuw voor een schitterende prestatie weten te zorgen! Op de Neuro Socks Amedeus Horse Indoors in het Oostenrijkse Salzburg kroonde hij zich namelijk tot winnaar van de afsluitende CSI4* GP! Verlooy verscheen aan de start met zijn kampioenenpaard Varoune (Verdi TN) en wist zich samen met nog 10 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin kwam hij als allerlaatste opnieuw in de ring en wist hij de zege veilig te stellen met een finishtijd van 43.22 seconden.

 

Daarmee verwees hij de Duitser Christian Ahlmann naar de 2de plaats. Ahlmann had met de 10-jarige hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold) als eerste starter de spits mogen afbijten en leek dus lang op weg naar de overwinning nadat hij een finishtijd van 43.22 seconden op het scorebord had weten te brengen. Tot Jos Verlooy dus in de ring verscheen… De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde gewezen Belgisch vice-Kampioen Arnaud Doem. Die was vergezeld van de 11-jarige Edgard de Prefontaine (Contact van de Heffinck), maar koos voor een rustige ronde en bereikte de meet in 50.95 seconden.

 

Met een tijd van 42.00 seconden kwam de snelde rit in die 11-koppige barrage echter van gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox. Die rekende voor deze GP op de 12-jarige ruin Evert (Amadeus), maar moest na een jammerlijke springfout op de laatste hindernis tevreden zijn met de 4de plaats.

 

TAGS   |   ARNAUD DOEM   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   JOS VERLOOY   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions