Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/01/2021 16:34 - Jumping

Constant van Paesschen wint in Oliva!

Terwijl er in eigen land deze week internationaal gesprongen wordt in het Sentower Park in Opglabbeek is de top van de Belgische springsport echter afgereisd naar Spanje voor een nieuwe editie van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva. Zo ook Constant van Paesschen, die vandaag meteen uitstekend startte in de rubrieken van de CSI2* competitie! In de Gold 1.40m rubriek was hij namelijk de beste met de 13-jarige ruin Lester IX (Lord Pezi). Van Paesschen wist in de 2de fase een finishtijd van 22.81 seconden op het scorebord te brengen en trakteerde zichzelf zo op een laat verjaardagcadeau!  

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Duitser Gerrit Nieberg, die de eveneens 13-jarige Quibelle de La Coeur (Quincy Jones) gezadeld had. Nieberg wist foutloos de meet te bereiken in een tijd van 23.27 seconden. De 3de plaats kleurde dan opnieuw Belgisch met dank aan Jérôme Guery en zijn 15-jarige Garfield de Tiji des Templiers (Quasimodo). Guery, zowat vaste klant in Oliva, snelde naar de meet in 23.39 seconden.

 

Verder werd Guery ook nog 7de met Eldorado Wp Z (Eldorado Vd Zeshoek), was er een 12de plaats voor Virginie Thonon met Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Bergske) en legde Pieter Devos met Kadafi Van ’T Hof Van Payz (Winningmood van de Arenberg) beslag op de 18de plaats.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   GERRIT NIEBERG   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions