Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2021 18:21 - Fokkerij

Deze hengsten gaan door naar de Derde Fase!

De Tweede Fase van de BWP Hengstenkeuring zit erop. Deze hengsten kregen van de jury groen licht voor de Derde Fase in maart (klik hier).


Voor Kurt Asselberghs was het zijn eerste keuring als voorzitter van de stamboekcommissie van de hengstenhouders. Hij blikt tevreden terug: “We zijn eerst en vooral al heel tevreden dat we konden organiseren. Als we de cataloog bekijken, zien we toch wel heel wat hengsten uit sterk presterende moederlijnen. Wat de vaders betreft hebben we een afwisseling tussen bekende verervers, maar toch ook wat hengsten uit jonge BWP-vaders. Ik vind het belangrijk dat ook die jonge BWP’ers als vader terugkomen, dat zorgt voor vooruitgang in de fokkerij.”


Kurt kijkt uit naar de BWP Top Stallion Auction: “Er zitten zeker enkele toppers, enkele goede hengsten en deftige sportpaarden in de collectie. Wij hebben het voordeel te kunnen teren op een bestaand cliënteel en hopen dit ook nog te kunnen uitbreiden. Ik wens iedereen, zowel de verkopers als de kopers, veel succes!”
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions