Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2021 22:34 - Jumping

Wedstrijdpensioen voor Go Easy de Muze!

De Ierse ruiter Darragh Kenny zal in de toekomst een troef minder hebben waarop hij kan rekenen voor de grote proeven. Hij maakte vandaag via zijn sociale media namelijk bekend dat hij zijn 15-jarige ruin Go Easy de Muze op wedstrijdpensioen stuurt.

 

Go Easy de Muze is een zoon van Vigo d’Arsouilles en For Pleasure en is zoals zijn naam al deed vermoeden een fokproduct van Joris De Brabander. Bij De Brabander kreeg hij zijn opleiding onder het zadel van Walter Lelie vooraleer hij in 2014 naar de stallen van Jos Lansink verhuisde. Met stalruiter Frank Schuttert kroonde hij zich daar in 2016 tot Nederlands Kampioen en won hij in de CSI3* GP van Eindhoven.

 

Maar die GP-winst in Eindhoven werd ook meteen het laatste optreden van Schuttert met Go Easy de Muze, want enkele weken later werd hij verkocht aan Darragh Kenny. Met Kenny in het zadel won hij de CSI3* GP van Montpellier en maakt hij deel uit van het Ierse team dat in Barcelona de CSIO5* Nations Cup finale wist te winnen.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   FRANK SCHUTTERT   |   WALTER LELIE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions