Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2021 12:15 - Algemeen

Immofluisteraar: boerderij met 2 woningen

Boerderij met 2 woningen op ca. 6,68 ha te Bree met uitbreidingsmogelijkheid tot 30 ha

Deze zeer goed onderhouden boerderij is gelegen in Bree, dichtbij de Nederlandse grens. Met een persoonlijke toegangsweg van meer dan 200 meter lang, omgeven door alleen maar landbouwgrond en toch dichtbij de verbindingsweg tussen Bree en Kinrooi, is deze eigendom gelegen op een toplocatie. 


De eigendom omvat 2 woningen en 3 ruime stalgebouwen. Naast een grondoppervlakte van 6,68 ha, is er een uitbreidingsmogelijkheid tot 30 ha. 

De woonhuizen zijn als volgt ingedeeld: 
Op het gelijkvloers bevindt zich een keuken, een ruime woonkamer met houtkachel, wasplaats en gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer voorzien. De bewoonbare oppervlaktes van de woningen bedragen 213 m² en 283 m². 

De achterliggende vergunde stalgebouwen maken het interessant voor het realiseren van paardenstallen of een indoorpiste. Het grootste stalgebouw heeft een oppervlakte van ± 1392 m² en een afmeting van 26m x 43m. Het tweede stalgebouw heeft een afmeting van 29m x 17m. Tenslotte bevindt er zich nog een stalgebouw van ± 675 m² met een afmeting van 17m x 40m. 

Kortom een eigendom met veel mogelijkheden op een unieke locatie!

 

Meer info en het volledige aanbod aan panden van Immofluisteraar op: https://www.immofluisteraar.be/nl-be

 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions