Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2021 13:17 - Jumping

Nicola Philippaerts trekt naar Wellington!

Nicola stapte vanmorgen het vliegtuig op met als eindbestemming Miami waarna het richting Wellington gaat, zijn verblijfplaats voor de komende drie maanden. Behalve deelnemen aan wedstrijden en het seizoen voorbereiden wil Nicola Philippaerts ook klanten coronaveilig een bezoek brengen.

 

Ook in de aanvangsfase van 2021 blijft corona ons sociaal, sportief en professioneel leven grotendeels bepalen. Dat is ook het geval voor onze familie die traditioneel kiest voor een aanloop onder de Spaanse zon in Oliva. Dat is ook dit jaar het geval, behalve voor Nicola Philippaerts. Hij steekt de grote plas over richting de Verenigde Staten. “Ik kies bewust voor een andere aanloop. In Wellington wil ik met oa met H&M Chilli Willi en Katanga de basis van een nieuw seizoen leggen. Behalve die twee reisden er op 4 januari ook nog enkele andere paarden naar Wellington af. Ik ga deelnemen aan het Winter Equestrian Festival, een rist wedstrijden van drie tot vijf sterren. Ideaal om het seizoen voor te bereiden”, zegt Nicola.

 

Behalve het sportieve is er ook nog het commerciële aspect van de trip naar de Verenigde Staten. “In België en een groot deel van Europa weet men dat we naast onze sportieve carrière ook op een respectvolle manier paarden verhandelen. Onze sport is de voorbije jaren mondialer dan ooit geworden waardoor het belangrijk is om wereldwijd actief te zijn. Onder andere de Longines Global Champions Tour heeft een groot aandeel in die mondialisering van onze sport. In Amerika hebben we sportief al enkele successen geboekt en hebben we commercieel ook al een stevige voet aan de grond. Philippaerts is ook in Amerika een sterk merk”, legt Nicola uit.

 

Eén van de sportieve ambities dit jaar is de Longines Global Champions Tour die begin maart in Doha van start gaat. “Die wedstrijd komt nog iets te vroeg voor mij want op dat moment ben ik nog in Wellington. Maar ik kijk er wel naar uit om deel te nemen aan die fantastische competitie. Samen met Olivier maak ik ook dit jaar deel uit van de London Knights”, besluit Nicola.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions