Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2021 19:19 - Jumping

Hassmann wint de CSI2* GP van Opglabbeek!

De Duitser Felix Hassmann heeft er een uitstekende slotdag opzitten op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek. Nadat hij vanmorgen de dag al startte met winst in de 1.40m ochtendrubriek schreef hij vanmiddag ook de CSI2* GP op zijn naam. In een barrage waarvoor zich 12 van de 64 combinaties wisten te plaatsen finishte hij met de 12-jarige Sig Chaccinus (Chacco Blue) in 33.86 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Zwitserse amazone Barbara Schnieper, die de eveneens 12-jarige Escoffier (Lord Z) onder het zadel had. Schnieper, die donderdag nog een rubriek wist te winnen, kruiste de meet in 34.29 seconden. De Nederlandse amazone Kim Emmen vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) klokte zij af in 35.37 seconden.

 

Voor ons land wist enkel Gilles Dunon zich te plaatsen voor de barrage met zijn inmiddels 16-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon). Dunon kreeg daarin 2 springfouten en moest zo vrede nemen met de 11de plaats. Laurens Houben verzamelde met Hector Van d’Abdijhoeve (Cabrio van de Heffinck) in de basisomloop 1 strafpuntje voor tijd en werd nog 13de. 

 

TAGS   |   BARBARA SCHNIEPER   |   FELIX HASSMANN   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions