Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2021 13:18 - Jumping

Vereecke en Demeersman scoren podiumplaats!

De slotdag van het internationale concours in het Limburgse Sentower Park startte vanmorgen met een proef voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden. Enkele Belgische ruiters kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag, maar de overwinning moesten ze uiteindelijk laten aan de snelle Duitser Felix Hassmann. Die rekende op de 16-jarige SI Brazonado (SI Baluarte) en wist de overwinning uit Belgische handen te houden met een finishtijd van 30.68 seconden in de 2de fase.

 

De andere podiumplaatsen kleurden wel Belgisch met op de 2de plaats Andres Vereecke, die onlangs verkozen werd tot Talent van het Jaar. Vereecke zadelde de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly) en wist in de 2de fase de meet te bereiken in 31.02 seconden. Ex-bondscoach Dirk Demeersman was die andere landgenoot die het podium wist te halen. Hij rekende op de eveneens 10-jarige Love Afair 111 (Der Senaat 111) en toverde een tijd van 31.59 seconden op het scorebord.

 

Verder werd Demeersman ook nog 4de met Corvette Van ’T Koningshof Z (Clarissimo Z), was er een 8ste plaats voor een Pieter Kenis met Unic du Plessis (O’Brion du Plessis), een 10de plaats voor Tim Prouvé met Echos Son Z (Echo Van ’t Spieveld), een 11de plaats voor Laurens Houben met Cap 4 (Comme Il Faut 5), een 12de plaats voor Victor Kumps met Corrada (Corrado I) en een 13de plaats voor opnieuw Tim Prouvé, ditmaal met Miss Prova (Action-Breaker).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DIRK DEMEERSMAN   |   FELIX HASSMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions