Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
01/10/2021 08:55 - Jumping

Willem Greve wint hoofdrubriek in Opglabbeek

De Nederlandse combinaties blijven de plak zwaaien tijdens de hoofdrubrieken van het internationale concours in het Limburgse Sentower Park! Na de winst van Maikel van der Vleuten in de Longines Rankingproef van vrijdagavond was het gisterenavond zijn landgenoot Willem Greve de winst wist op te eisen in de 1.45m hoofdrubriek van de dag. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen stuurde Greve de 9-jarige Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek) naar de meet in 33.67 seconden en zorgde zo dus opnieuw voor een Nederlandse overwinning.

 

De tweede plaats was voor de Duitser Philipp Schulze Topphoff, die de eveneens 9-jarige Carlotta 290 (Comme Il Faut 5) onder het zadel had. Schulze Topphoff deed in die barrage een verdienstelijke poging, maar kwam met zijn tijd van 34.40 seconden toch tekort om Greve te bedreigen. Maikel van der Vleuten vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij was ditmaal vergezeld van de 11-jarige Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) en samen kruisten ze de meet in 34.87 seconden.

 

Voor ons land was er een 6de plaats voor Niels Fockaert met Fokker 50 (Andiamo) en een 8ste plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions