Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/09/2021 09:04 - Jumping

Nederlanders domineren in het Sentower Park!

In het Sentower Park in Opglabbeek werd de tweede dag van het internationale concours gisterenavond afgesloten met de Longines Rankingproef, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. Van de 76 combinaties die in de ring verschenen wisten er 10 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen.

 

Het waren de Nederlandse combinaties die domineerden met op kop Maikel van der Vleuten. Die rekende voor dit hoofdnummer op zijn 13-jarige topmerrie Dana Blue (Mr. Blue) en wist de concurrentie te verschalken nadat hij in de barrage een tijd van 36.62 seconden op het scorebord wist te brengen. Hij stond zo op kom van een integraal Nederlands podium met ook nog Jack Ansems en Willem Greve. Ansems kwam met de 11-jarige Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) over de meet in 38.90 seconden terwijl Greve er met de 10-jarige hengst Grandorado TN (Eldorado Vd Zeshoek) 39.97 seconden voor nodig had om zijn barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Maar ook enkele Belgische combinaties wisten zich voor de barrage te plaatsen. Zo was er een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 7de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte) en een 9de plaats voor Jeroen de Winter met L’ Innocence Van ’T Meulenhof (Diamant de Semilly). Charlotte Philippe volgde even verderop nog op de 16de plaats met haar Godiva S (Andiamo Z).

 

TAGS   |   JACK ANSEMS   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions