Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/01/2021 10:32 - Jumping

Inonstop Van ’t Voorhof overleden…

Het jaar is slecht geëindigd voor de Zwitserse ruiter Arthur Gustavo Da Silva… Via zijn sociale media liet hij gisterenavond namelijk weten dat hij plots afscheid heeft moeten nemen van zijn tophengst Inonstop Van ’t Voorhof, de zoon van Nonstop en Fortuin Z die dit jaar 13 jaar oud zou worden.

 

Inonstop Van ’t Voorhof werd gefokt door Frans Voeten en was gekeurd voor zowel BWP als voor Zangersheide. Nadat hij zijn opleiding kreeg onder het zadel van Joris Roelants, Julien Denaeyer en Henk Clabots nam Patrik Spits in 2015 plaats in het zadel. Zo wonnen zij in 2016 zowel in Lummen als in Eschweiler de Six Bar-competitie.

 

Later dat jaar nam Arthur Gustavo Da Silva dan de teugels over van Inonstop. Zij sprongen vorig jaar nog naar een 2de plaats in de CSIO5* GP van St. Gallan en behoorden tot de Zwitserse equipe die zilver wisten te behalen tijdens de CSIO5* Nations Cup van Rome.

 

 

TAGS   |   ARTHUR DA SILVA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions