Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/12/2020 08:52 - Jumping

Datums PAVO Hengstencompetitie 2021!

Dat Corona de sportieve wereld eveneens in de ban heeft, is een open deur intrappen. Ook de PAVO Hengstencompetitie krijgt daardoor in 2021 een aangepast programma. Na rijp beraad en overleg met heel wat actoren is volgend traject uitgestippeld voor de PAVO Hengstencompetitie 2021.

 

Er worden drie manches georganiseerd voor de hengsten. De volgende data en locaties zijn hiervoor weerhouden:

Manche Indoor/Outdoor Wanneer Waar
1e manche INDOOR woensdag 24/02/2021 Sentower Park (start 10u)
2e manche INDOOR dinsdag 9/03/2021 Azelhof (start 10u)
3e manche OUTDOOR zaterdag 3/04/2021 Azelhof
 

 

Het unieke aan het format van deze editie is dat de derde manche samenvalt en verweven wordt met de STX Cycluswedstrijd die dat weekend wordt gepland. Een specifiek programma wordt opgesteld waarbij de hengsten uiteraard in aparte reeksen zullen springen.  

 

We houden er rekening mee dat de eerste manches die indoor verreden zullen worden hoogstwaarschijnlijk geen publiek zullen mogen verwelkomen en uiteraard zal dit gecompenseerd worden met de live streaming die voorzien wordt door ClipmyHorse. Ook op de derde manche zal deze live streaming voorzien zijn. Bovendien zorgt ook voor deze editie Hippomundo voor de nodige achtergrondinformatie.

Begin 2021 zullen we alle praktische modaliteiten verder communiceren naar deelnemers en geinteresseerden maar in de nieuw aangekochte agenda 2021 kunnen deze drie dagen alvast met stip genoteerd worden door de geinteresseerde fokkers!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions