Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2020 07:53 - Jumping

Gilles Thomas 2de in de CSI2* GP van Lier!

De laatste internationale jumping van het jaar op Belgische bodem zit er op! In het Azelhof in Lier werd die gisterenavond traditioneel afgesloten met de CSI2* GP. Van de 73 combinaties die in de ring verschenen wisten er 17 het hoofd koel te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een van was onze landgenoot Gilles Thomas met zijn 10-jarige ruin Konak (Nabab de Rêve), waarmee hij in 2019 nog Belgisch Kampioen Young Riders werd. Thomas hield het in de barrage opnieuw foutloos en met zijn tijd van 33.92 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Enkel de Nederlander Michael Greeve wist de prestatie van onze landgenoot nog te overtreffen. Hij was vergezeld van de 9-jarige Guan Gjb (Namelus R) en nam de overwinning mee naar onze Noorderburen na een finishtijd van 33.21 seconden! Zijn landgenoten Sanne Thijssen zorgde ervoor dat ook de 3de plaats Nederlands kleurde. Thijssen, die zaterdagmiddag nog de 1.40m hoofdrubriek wist te winnen, stuurde haar 14-jarige Con Quidam Rb (Quinar) naar de finish in 34.03 seconden.

 

Verder werd Thierry Goffinet nog 6de met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z), Lieven Devos 7de met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), Elke Appeltans 8ste met Alencia Von Hary Z (Action Breaker), Gaetan Stalpaert 10de met Largo De Brinco (Cardento VDL), Vincent Lambrecht 11de met Catwalk Harry (Verdi TN), Leonie Peeters 12de met Belanda (Cristo 5), Yves Vanderhasselt 13de met Hetman Of Colors (Calvaro F.C.), Tristan Guisson 15de met Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), Gilles Dunon 17de met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), Frédéric Vernaet 18de met Lavallino Ter Klomp (Clearway) en Ann Carton-Grootjans 19de met Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   MICHAEL GREEVE   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions