Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2020 07:16 - Jumping

Tijdsfout houdt Jos Verlooy uit barrage GP!

Na de Wereldbeker van vrijdagavond stond gisteren op het Diriyah Equestrian Festival van Riyadh in Saudi-Arabië nog de CSI5* GP op het programma. Daarin verscheen ook onze landgenoot Jos Verlooy opnieuw aan de start met zijn 12-jarige ruin Varoune (Verdi TN). De Belgische Kampioen hield net als vrijdagavond alle balken netjes in de lepels, maar 1 strafpuntje voor tijdsoverschrijding hield hem helaas uit de barrage. Het leverde hem uiteindelijk nog wel een 7de plaats op.

 

De overwinning was net als vorige week tijdens de CSI4* GP voor de Duitser Philipp Weishaupt met zijn 10-jarige ruin Coby (Contagio). De stalruiter van Ludger Beerbaum finishte in een 5-koppige barrage in 35.38 seconden en wist zo voor een mooie dubbelslag te zorgen. De 2de plaats was net als vrijdagavond voor zijn landgenoot Daniel Deusser met de 12-jarige voshengst Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo van de Zuuthoeve). Deusser, die vorige week nog wel de CSI4* Wereldbeker won, klokte af in 35.44 seconden en kwam zo 6 honderdsten van een seconde tekort voor een nieuwe overwinning. De Fransman Kevin Staut tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Ook hij bleef foutloos met de 13-jarige Tolede de Mescam Harcour (Mylord Carthago), maar dit in een tijd van 36.47 seconden.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   JOS VERLOOY   |   KEVIN STAUT   |   PHILIPP WEISHAUPT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions