Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2020 21:34 - Jumping

Emma Rooms strandt net naast het podium

Opnieuw een drukke dag in het Azelhof in Lier waar opnieuw 5 rubrieken op het programma stonden. De hoofdrubriek van de dag was vanmiddag een 1.40m rubriek met barrage en daarin kregen we eens geen Belgische overwinning. Degene die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen was amazone Emma Rooms. In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen hield Rooms het opnieuw foutloos, maar met haar tijd van 33.99 seconden strandde ze helaas net naast een plaatsje op het podium.

 

Het waren de Nederlandse combinaties die domineerden met op kop amazone Sanne Thijssen. Die rekende op de 8-jarige Hi There (Nabab de Rêve) en wist de concurrentie te verschalken nadat ze in de barrage de klok wist stil te zetten op 31.62 seconden. Maikel van der Vleuten was dan weer goed voor de 2de plaats. Hij wist de meet te bereiken in 32.45 seconden en deed dat met de 10-jarige Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike). De 3de plaats tenslotte was voor de Duitser Jan Andre Schulze Niehues. Die stuurde de 8-jarige Coolinsky MI (Champion Du Lys) naar de finish in 33.67 seconden.

 

Verder was Jeroen De Winter nog 5de met Iron Lady Van T Meulenhof (Parco), Yves Vanderhasselt 6de met Kigali Van Het Lambroeck (Diamant De Semilly), Thibeau Spits 7de met Virocondo Z (Va-vite), Kim Thiry 11de met Casaleo Z (Cicero Z Van Paemel), Bart Bomere 11de met History Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart), Alain Collette 13de met Tabalou PS (Taloubet Z), Maxime Lambrecht 14de met Kagh Hoessein Sdw (Carabas Vd Wateringhoeve), Jan Vinckier 20ste met Carebis (Calido I), Gilles Thomas 22ste met Kontessa Ten Braem (Cornet Obolensky) en Tristan Guisson 23ste met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions