Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2020 20:26 - Jumping

Jos Verlooy 3de in de CSI5* WB van Riyadh!

Belgisch Kampioen Jos Verlooy heeft zonet opnieuw voor een schitterende prestatie weten te zorgen op het Diriyah Equestrian Festival in Riyadh! Nadat hij een week geleden al sterk voor de dag kwam met een 3de plaats tijdens de CSI4* WB wist hij zonet die prestatie nog eens te herhalen in de CSI5* WB. Vergezeld van zijn 12-jarige kampioenenpaard Varoune (Verdi TN) hield hij het in de tweede en beslissende ronde opnieuw foutloos en met zijn tijd van 42.22 seconden nam hij dus opnieuw de bronzen podiumplaats voor zijn rekening.

 

De overwinning was voor de Duitser Christian Kukuk met de 8-jarige schimmelhengst Mumbai (Diamant de Semilly), met wie hij trouwens ook vorige week al een rubriek wist te winnen. De stalruiter van Ludger Beerbaum haalde de meet in 40.45 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. Zijn landgenoot Daniel Deusser en de 12-jarige Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo van de Zuuthoeve), die vorige week nog de CSI4* WB wisten te winnen, moest ditmaal genoegen nemen met de 2de plaats. Zij wisten de klok te stoppen op 41.42 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   DANIEL DEUSSER   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions