Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2020 20:00 - Jumping

Appelen wint opnieuw de hoofdrubriek in Lier

De Belgische delegatie laat zich duidelijk opmerken tijdens het laatste internationale concours van het jaar in het Azelhof in Lier! Jeroen De Winter won al twee keer de 1.35m rubriek en Cyril Cools zit  inmiddels al aan vier overwinningen. Maar inmiddels heeft ook Jeroen Appelen zijn tweede overwinning van het weekend binnengehaald! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef was hij vanmiddag de sterkste met zijn 9-jarige vosmerrie Lunatique De Kwekenbeek (Cicero Z Van Paemel). In een barrage waarvoor zich 27 van de 81 combinaties wisten te plaatsen snelde Appelen naar een finishtijd van 37.50 seconden en zo won hij voor de tweede dag op rij de hoofdrubriek van dag.

 

Door die overwinning van Jeroen Appelen greep zijn naamgenoot Jeroen De Winter dan weer nipt naast een derde overwinning. De Winter rekende op de 9-jarige merrie L’ Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), de volle zus van onder andere Emerald Van ’t Ruytershof, en wist vandaag een tijd van 38.17 seconden op het scorebord te brengen. Gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas maakt het feestje helemaal compleet en wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij kruiste met de 10-jarige Kontessa Ten Braem (Cornet Obolensky) de finishlijn in 38.28 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Marthe Heudens met Linguini de la Pomme (Marius Claudius), een 6de plaats voor Yves Vanderhasselt met Hetman Of Colors (Calvaro F.C.), een 9de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Highlife 25 (Harley VDL), een 11de plaats voor Maurice Van Roosbroeck met J’Adore Ter Putte (Berlin), een 19de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker) en een 20ste plaats voor Benny Naessens met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   JEROEN APPELEN   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions