Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2020 14:59 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Jeroen De Winter!

Jeroen De Winter is duidelijk in vorm tijdens deze laatste weken van het jaar. Vorige week wist hij in het Azelhof in Lier al een rubriek te winnen en ook woensdag tijdens de openingsdag van de tweede week mocht hij al eens bovenaan het podium plaatsnemen. Vanmorgen was het echter opnieuw prijs en was hij de beste in de 1.35m hoge ochtendrubriek. In het zadel van zijn 14-jarige vosmerrie Gretel S (Corland) snelde hij in de 2de fase naar een finishtijd van 29.50 seconden en daarmee wist hij opnieuw de concurrentie op afstand te houden.

 

We kregen opnieuw een integraal Belgisch podium met op de 2de plaats amazone Julie De Pelsmaeker. Die zat in het zadel van de 12-jarige merrie Contendra (Contender), maar kwam met haar tijd van 31.89 seconden toch ruim 2 volle seconden tekort om de overwinning op te eisen. Leslie Desilly vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij finishte in 33.00 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Jigaro C (Figaro De La Vie).

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Leon Brutsaert met Emona Rv (Mr. Blue), een 8ste plaats voor Victor Kumps met Corrada (Corrado I), een 11de plaats voor Bo Fievez met Kwinten Van De Mispelaere (Equistro), een 16de plaats voor Lieven Devos met Leon Vd Bisschop (Kannan) en een 17de plaats voor Wilm Vermeir met Car Love Epona B (Cardento VDL).

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   JULIE DE PELSMAEKER   |   LEON BRUTSAERT   |   LESLIE DESILLY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions