Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2020 21:49 - Jumping

Ook Jeroen Appelen wint in het Azelhof!

Nadat Jeroen De Winter gisteren al voor een overwinning wist te zorgen kregen we in het Azelhof van Lier ook vandaag een Jeroen bovenaan het podium te zien. In de 1.40m hoofdrubriek was het namelijk Jeroen Appelen die de concurrentie vanavond achter zich wist te houden. Appelen zadelde de 10-jarige Mandrake (Magyco) en liet de Brabançonne doorheen het Azelhof galmen nadat hij in de 2de fase een tijd van 28.44 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Alexander Müller. Die rekende op de 8-jarige Muse De Bourguignon (Action Breaker) en kruiste de meet in 28.62 seconden. Op de 3de plaats kregen we dan een ex aequo dankzij de Nederlandse amazone Tamara Klop met haar eveneens 8-jarige Happy Handsome (Elvis Ter Putte) en Jeroen De Winter met de 12-jarige Iron Lady Van T Meulenhof (Parco). Beide combinaties hadden er 28.87 seconden voor nodig om de meet te bereiken en deelden zo dus de bronzen podiumplaats.

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Marthe Heudens met Kiss – Kiss Van Het Endhouse (Ustinov), een 13de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia De Ravel (Corofino), een 15de plaats voor Lien Van Ende met Curiosity (Caretino), een 18de plaats voor Frédéric Vernaet met Dauphine Van T&L (Toulon), een 19de plaats voor Thomas van Minnebruggen met Highlife 25 (Harley VDL), een 21ste plaats voor Dimitri Taeijmans met Alonzo 111 Z (Action Breaker), een 24ste plaats voor Marine Lenoble met Mylady Van ’t Meulenhof (Marius Claudius) en een 28ste plaats voor Thierry Goffinet met Funny Girl (Spender S).  

 

TAGS   |   ALEXANDER MüLLER   |   JEROEN APPELEN   |   JEROEN DE WINTER   |   TAMARA KLOP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions