Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2020 21:18 - Jumping

Jos Verlooy start met een top 10-klassering!

Nadat we het de afgelopen weken vooral moesten doen met twee- en driesterrenconcoursen wordt er deze week in Riyadh nog eens op vijfsterrenniveau gesprongen. Daar stond vanavond de 1.50m hoge Wereldbekerkwalificatie op het programma en onze Belgische Kampioen Jos Verlooy wist daarin voor een prestatie te zorgen. Verlooy rekende opnieuw op zijn 12-jarige kampioenenpaard Varoune (Verdi TN) en wist beslag te leggen op de 9de plaats nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 66.67 seconden.

 

Het was net als vorige week de snelle Fransman Julien Epaillard die de openingsdag wist te domineren. Hij wist namelijk zowel de 1ste als de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Winnen deed hij met de 10-jarige ruin Alibi de la Roque (Mylord Carthago), die hij naar de meet wist te sturen in 58.81 seconden. Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 12-jarige Queeletta (Quality 9). Ditmaal had hij er 59.88 seconden voor nodig om de finishlijn te bereiken. Kevin Staut tenslotte vervolledigde het integrale Franse podium op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 13-jarige Tolede de Mescam Harcour (Mylord Carthago) en zette de klok stil op 60.34 seconden.

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   JULIEN EPAILLARD   |   KEVIN STAUT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions