Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2020 08:49 - Jumping

Vinckier scoort in Lier!

De openingsdag van het internationale concours in Lier werd gisterenavond afgesloten met hoofdrubriek van de dag, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. Jan Vinckier wist er voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 8-jarige ruin Solidat (Semper Fi 4). Vinckier hield het in deze speedclass netjes foutloos en met zijn finishtijd van 61.95 seconden wist hij de 5de plaats op de eisen.

 

Iets na de klok van 23.00u was het de Chileen Agustin Covarrubias die zich tot winnaar mocht kronen. Hij was vergezeld van de 13-jarige Larbraker (Larino) en wist met zijn tijd van 56.57 seconden de concurrentie vrij gemakkelijk op afstand te houden. De Fransman Max Thirouin moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Thirouin ston met de 12-jarige Utopie Villelongue (Mylord Carthago) even aan de leiding nadat hij een tijd van 58.25 seconden op het scorebord had weten te brengen, maar moest dus toch nog het onderspit delven. De Braziliaan Bernardo Alves tenslotte was de derde die het podium wist te halen. Hij rekende op de 10-jarige hengst El Torreo de Muze (Taran de la Pomme) en samen kwamen ze over de finishlijn in 60.10 seconden.

 

Bunoit Moeskops werd nog 7de met Kiarado (Diarado), Jan Vinckier ook nog 15de met Carebis (Calido I), Vincent Lambrecht 17de met Catwalk Harry (Verdi TN), Ann Carton-Grootjans 22ste met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker) en Leonie Peeters 23ste met La Lou (Sandro Boy).

 

TAGS   |   AGUSTIN COVARRUBIAS   |   BERNARDO ALVES   |   JAN VINCKIER   |   MAX THIROUIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions