Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2020 22:13 - Jumping

Jeroen De Winter leidt Belgisch peloton!

Door het wegvallen van Jumping Mechelen wordt de laatste internationale jumping van het jaar op Belgische bodem deze week in het Lierse Azelhof afgewerkt. Nadat het de jonge paarden waren die net voor de middag deze tweede week van de Christmas Tour op gang mochten springen was het omstreeks 16.30u de beurt aan de ruiters en amazones van de CSI2* competitie om aan hun concours te beginnen. In deze 1.40m rubriek tegen de klok waren het de Belgische ruiters die meteen wisten te domineren met op kop Jeroen De Winter en zijn 12-jarige merrie Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco). De Winter, die ook vorige week in Lier al een rubriek wist te winnen, kruiste de meet in 58.60 seconden en mocht zo opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de jonge Tristan Guisson, die de 8-jarige Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) onder het zadel had. Guisson, die eind september nog sterk voor de dag kwam in het Sentower Park, wist de klok te stoppen op 59.96 seconden. Jeroen Appelen vervolledigde het integrale Belgische podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige Janice (Udarco Van Overis) naar de meet in 60.03 seconden.

 

Caro Baerts strandde net naast het podium op de 4de plaats met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago), Emma Rooms werd 10de met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), Frédéric Vernaet 16de met Dauphine Van T&L (Toulon), Jeroen Appelen 18de met Mandrake (Magyco), Chloé Ockerman 21ste met Zidup Van Beek Z (Zirocco Blue VDL), Vincent Lambrecht 22ste met Joske F (Tornedo Fcs), Niels Bruynseels 23ste met Diornella-D (Diamant de Semilly), Kim Thiry 24ste met Casaleo Z (Cicero Z Van Paemel), Aurelia Guisson 26ste met Berlini From Second Life Z (Berlin), Wilm Vermeir 27ste met Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) en Philippe Vanderhasselt 28ste met Fenne (Namelus R).

 

TAGS   |   CARO BAERTS   |   JEROEN APPELEN   |   JEROEN DE WINTER   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions