Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2020 07:56 - Jumping

€72.000 voor Canintendra PS op Zangersheide!

Een recordbedrag van € 72.000 werd gisteren geboden voor de 4-jarige merrie Canintendra PS via de online veiling van Stoeterij Zangersheide! Paul George van de volbloedenstal ‘Paul George Racing’ mag zich de nieuwe eigenaar van de bloedmooie merrie noemen en is bijzonder opgetogen om de merrie te kunnen toevoegen aan zijn team.

 

Ook rond de 2-jarige bonte Suske van de Boortoren werd het biedduel spannend. De jonge hengst verhuist binnenkort voor een bedrag van € 47.000 naar de Braziliaanse ‘Haras Umburanas’. Suske van de Boortoren trok niet alleen de aandacht met zijn opvallende kleur, maar ook zijn manier van springen, gecombineerd met een uiterst sportieve moederlijn maakten het verhaal compleet!

 

Ook dit keer vertrekken de Zangersheide Auction toppers naar alle uithoeken ter wereld; de gekeurde dekhengst Gregory-Lou Z verhuist naar de USA voor € 34.000, de super sportieve Tangelo-dochter Miss Chella gaat dan weer naar Rusland en dit voor een bedrag van € 32.000. De hengsten McGee en Indianapolis I vinden voor € 30.000 hun nieuwe stallen in Duitsland en Luxemburg en Elliot Tdyr Z vergezelt binnenkort een Olympische stal in Canada!

 

Zangersheide.Auction sluit haar veilingjaar met een bijzonder goed gevoel af en wil oprecht al haar trouwe en nieuwe klanten van harte bedanken voor hun ongekende vertrouwen in Zangersheide en haar veilingpaarden!

 

Wij wensen iedereen een fantastisch eindejaar en hopen van harte u in 2021 opnieuw te verwelkomen met een reeks veilingen met embryo’s, veulens, fokmerries en jonge sportpaarden van de allerhoogste kwaliteit!

 

Veilingresultaten via www.zangersheide.auction

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions