Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2020 10:57 - Algemeen

Trots de Belg. Kampioen 5j te presenteren!

Trots de Belgische Kampioen 5j PRESLEY 2G VH te presenteren!
De afgelopen maanden hebben we ons enorm ingespannen om een ​​zo goed mogelijke collectie jonge paarden aan u te presenteren. De meeste paarden zijn nog steeds eigendom van hun fokkers, die er nu voor hebben gekozen om het paard de volgende stap in hun carrière te laten maken.

Het hoogtepunt van deze collectie is zonder twijfel de Belgisch Kampioen 5-jarige paarden PRESLEY 2G VH. Presley 2G VH wist het kampioenschap te winnen onder het zadel van zijn eigenaar en fokker Geoffrey Geerts. Thisbe Z, Jonatina van de Kapel zijn de andere 5-jarigen in de collectie die onder het zadel veel talent en kwaliteit tonen.

Het eerste deel van onze New Year Young Horse Edition bestaat uit drie 2-jarige hengsten die klaar zijn om goedgekeurd te worden. Cazkraker vd Gangerhoeve Z en Stelvio vd Zilverenhoek zijn jouw Golden Ticket voor de BWP Hengstenkeuring, ze zijn beide aangemeld voor de tweede fase eind januari. De derde is Sam de Mariposa, wiens derde moeder niemand anders is dan Flora de Mariposa.

Een andere interessante 6-jarige met bewezen resultaten is J’Adore HW, deze schimmelmerrie won dit jaar meerdere manches in de Cyclus Jonge Paarden! To The Point KDW Z en Julyander JHX zijn de andere twee 6-jarigen in deze collectie die ons overtuigden met hun kwaliteit en die 100% klaar zijn voor een mooie sportcarrière.

Ramatuelle FDS is een geweldige 3-jarige merrie die mooie kwaliteit laat zien onder het zadel. Sanaa LJH Grand Champ Z (v. Sir Obolensky Z) en Ricky d’O (v. Navajo van’t Vianahof) zijn de andere getalenteerde 3-jarige paarden in deze collectie.

We hebben één ouder paard geselecteerd, de 8-jarige Mora vh Hellehof, deze merrie toont een geweldige kwaliteit voor de sport en een zeer interessante kans voor de toekomstige fokkerij!

De beide 4-jarigen Quasita vh Weidsehof en Belluno d'Elsendam Z zijn het bekijken meer dan waard! De laatste is de 2-jarige merrie Dakota, de halfzus van 150 niveau Chico Bonito!

Online veiling van 25 tot 28 december, alles via www.et-auction.com

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions