Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2020 09:36 - Jumping

Laura Kraut wint de CSI4* GP in Wellington!

GP-time gisterenavond in het Palm Beach International Equestrian Center van Wellington! 45 combinaties verschenen er in de ring om een gooi te doen naar de overwinning en 11 van hen slaagden erin om een ticket voor de barrage te bemachtigen nadat ze de basisomloop feilloos wisten door te komen.

 

In die barrage was het uiteindelijk de Amerikaanse amazone Laura Kraut die de overwinning in eigen land wist te houden. De partner van Nick Skelton was vergezeld van de 13-jarige schimmelruin Confu (Contact Me) en wist de concurrentie te verschalken met een foutloze rit in 39.754 seconden.

 

De 2de plaats was voor de voor Israël rijdende Colombiaan Daniel Bluman. Die rekende op de 10-jarige merrie Colestina H (Colestus), maar kwam met zijn tijd van 39.931 seconden net tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats was opnieuw voor Amerika dankzij amazone Nicole Shahinian-Simpson. Zij stuurde de 12-jarige Akuna Mattata (Quinar) naar de meet in 40.133 seconden en mocht daarmee dus ook op het podium plaatsnemen.

 

De Nederlander Harrie Smolders wist met de eveneens 12-jarige Monaco (Cassini II) in 38.398 seconden de snelste ronde op het scorebord te brengen, maar zag daarbij ook een balk uit de lepels vallen. Hij werd uiteindelijk 7de.

 

TAGS   |   DANIEL BLUMAN   |   LAURA KRAUT   |   NICOLE SHAHINIAN-SIMPSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions