Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2020 09:19 - Jumping

Alweer nieuwe troef voor Darragh Kenny!

Enkele dagen nadat hij al de 12-jarige GK Casper van Bertram Allen in zijn stallen mocht verwelkomen heeft de Ierse ruiter Darragh Kenny opnieuw geïnvesteerd. Via de facebookpagina van Hallundbaek Stables vernamen we namelijk dat de Oakland Stables van Darragh Kenny de nieuwe eigenaar is van de 11-jarige Cool Hand Luke 3, die tot op heden te zien was onder het zadel van broer en zus Emil en Clara Hallundbaek.

 

Cool Hand Luke 3 is een zoon van Cascari en Quick Nick I en komt uit dezelfde moederlijn als onder andere Cassini I en Clarimo ASK. Nadat hij als jong paard te zien was onder het zadel van de Oostenrijker Christian Schranz werd hij begin 2019 aangekocht door de familie Hallundbaek. Onder het zadel van Emil maakte hij vorig jaar deel uit van het winnende Deense team dat in Fontainebleau de Nations Cup voor de Young Riders wist te winnen en werd hij 2de in de Young Rider Grand Prix. Op de Longines Globlal Champions Tour van Parijs wisten Emil en Cool Hand Luke 3 dan weer de Sixbars op hun naam te schrijven.  

 

TAGS   |   CLARA HALLUNDBæK   |   DARRAGH KENNY   |   EMIL HALLUNDBAEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions