Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/05/2020 18:17 - Jumping

Opnieuw winst voor Ines van den Bosch!

Onze landgenote Ines van den Bosch is aan goed concours bezig in het Limburgse Sentower Park. Gisteren wist ze al de 1.30m te winnen en ook vandaag in de 1.35m rubriek mocht ze opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. Van den Bosch stuurde in deze rubriek rechtstreeks op tijd de 12-jarige Infinity van de Heffinck (Contact van de Heffinck) naar de meet in 52.85 seconden en daarmee wist ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

Zilver ging naar de Zweed Rolf-Göran Bengtsson met de 9-jarige merrie Clara Faut (Comme Il Faut 5). Bengtsson deed een verdienstelijke poging, maar kwam met zijn tijd van 53.53 seconden tekort om van den Bosch van de troon te stoten. De Duitser Tim Hoster wist dan weer de 3de podiumplek voor zijn rekening te nemen. Hij rekende op de 11-jarige Carisma Can Fly (Calido’s Chalet), die hij aan de meet wist te brengen in 53.71 seconden.

 

Naast haar overwinning werd Ines van den Bosch ook nog 4de met Ecoliene (Warrant), werd Jens Vandenberk 7de met Juan Le Loca-M (Chopin van het Moleneind) en was er een 10de plaats voor Axel Vandoorne met Best Choice Vd Wareslage Z (Best Man).

 

TAGS   |   INES VAN DEN BOSCH   |   ROLF GORAN BENGTSSON   |   TIM HOSTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions