Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 21:46 - Jumping

Christophe Vanderhasselt 5de in GP Sentower!

Na de finale voor de 7- en 8-jarige paarden was het vanmiddag in het Sentowar Park in Opglabbeek tijd voor de CSI2* GP. Van de 46 combinaties die aan de start verschenen wisten er 7 de basisomloop foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Christophe Vanderhasselt met zijn 12-jarige merrie Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof). Vanderhasselt wist in 39.53 seconden ook een mooie tijd op het scorebord te brengen, maar zag daarbij ook 1 balkje uit de lepels vallen waardoor ze finaal op de 5de plaats eindigden. Verder was ook Jan Van Dyck een van de barragisten met de 11-jarige merrie Jagante (Toulon) van Bleux Stables. Ook Van Dyck kreeg in de barrage een springfout en werd daarmee 7de.

 

De winst ging naar onze Nooderburen dankzij Ruben Romp en de 14-jarige Bugatty GO (Concorde). Romp klokte af in 38.46 seconden en liet zo het Wilhelmus door het Sentower Park galmen. De 2de plaats ging naar de Deense ruiter Soren Pedersen, die de 10-jarige Chico Z (Clinton) onder het zadel had. Ook Pedersen bleef foutloos, maar hij deed er in 39.29 seconden net iets langer over dan Romp. De in Nederland gevestigde Zweede amazone Wilma Hellström vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Cici Bjn (Ci Ci Senjor Ask) en kruiste de meet in 41.88 seconden.

 

Verder was er voor ons land ook nog een 8ste plaats voor Gilles Dunon met zijn Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon). Zij wisten in de basisomllop wel alle balken in de lepels te houden, maar liepen tegen 1 strafpuntje voor tijd aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions