Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/11/2020 14:41 - Jumping

Andres Vereecke grijpt naast nieuwe zege…

De Mediterranean Equestrian Tour van Oliva blijft gebukt gaan onder de slechte weersomstandigheden. De organisatie zag zich vandaag opnieuw genoodzaakt om de timing van verschillende rubrieken te veranderen. Andres Vereecke liet het in ieder geval niet aan zijn hart komen en hij zorgde opnieuw voor een schitterende prestatie in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Hij rekende op de 11-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) en samen waren ze een van de 24 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zich zo plaatsten voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels en zijn tijd van 36.41 seconden leverde hem een mooie 2de plaats op.

 

Het was de Duitser Richard Vogel die de prestatie van Vereecke nog wist te overtreffen. Hij zat in het zadel van zijn 14-jarige Lesson Peak (Lord) en wist een tijd van 35.38 seconden op het scorebord te toveren. De Ier Michael Pender vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 9-jarige Baladine du Chanu (Kannan) kruisten hij de meet in 37.35 seconden.

 

Naast de 2de plaats van Vereecke was er ook nog een 6de plaats voor Constant van Paesschen met Verdi Treize (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Koen Vereecke met Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze) en een 11de plaats voor Bart Clarys met Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   MICHAEL PENDER   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions