Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 21:20 - Jumping

Winst voor Dieter Vermeiren!

Terwijl er deze week heel wat landgenoten aan de start komen op Spaanse bodem wordt er in eigen land opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. De 1.40m hoge kwalificatie voor de Longines Rankingproef van morgen en voor de Grote Prijs van zondag leverde er vanmiddag in ieder geval meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk Dieter Vermeiren die er de beste was met de 13-jarige Vanilla, de dochter van Valentino 240. Vermeiren zette de klok stil op 59.12 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

Jack Ansems zorgde ervoor dat de 2de plaats naar onze Noorderburen ging. Ansems rekende op de 10-jarige Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) en samen hadden ze er 61.87 seconden voor nodig om de meet te bereiken. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Brecht Goossens met de 13-jarig Hero Van Heiste (Flipper d’Elle). Goossens stond een tijdje op kop na een finishtijd van 62.49 seconden, maar moest uiteindelijk vrede nemen met de laatste podiumplaats.

 

Buiten zijn overwinning werd Dieter Vermeiren ook nog 6de met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), Gilles Dunon 7de met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), Christophe Vanderhasselt 17de met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur), Katja Haep 21ste met Chupalina 2 (Clarimo) en Jan van Dyck 25ste met Jagante (Toulon).

 

TAGS   |   BRECHT GOOSSENS   |   DIETER VERMEIREN   |   JACK ANSEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions