Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 20:59 - Jumping

Emilie Conter springt op het podium in Oliva

Stephex-amazone Emilie Conter en haar 12-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof) hebben vanmiddag opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd op de Mediterranean Equestrain Tour van het Spaanse Oliva. Conter, die de voorbij weken al 2 rubrieken wist te winnen met het fokproduct van haar vader, wist namelijk een podiumplaats te bemachtigen in de Gold 1.40m rubriek. Conter finishte in de 2de fase in 29.89 seconden wat haar uiteindelijk een 3de plaats opleverde.

 

Ook hier kregen we een Ierse overwinning dankzij Michael Pender en de 9-jarige merrie Hhs Fortune (Catoki). Pender, die de voorbije weken aan het werk was op de Champions Tour van Vilamoura, klokte af in 28.85 seconden en wist zo de overige 104 deelnemers achter zich te houden. Verder wist ook de Fransman Michel Hecart het nog sneller te doen dan Conter. Hecart stopte de klok namelijk op 29.83 seconden en deed dat met de 8-jarige Caracole de La Roque (Zandor Z).

 

Verder werd Bart Clarys nog 9de met Joie de Toulon (Toulon), Bart Jay Junior Vandecasteele 10de met Enterprise Jt Z (Eldorado Van De Zeshoek) en Constant van Paesschen 20ste met Verdi Treize (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   MICHAEL PENDER   |   MICHEL HECART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions