Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 20:28 - Jumping

Top 10-klassering voor Gudrun Patteet!

Op de Sunshine Tour van Vejer de la Frontera in Spanje is het uitkijken naar de Nations Cup die morgen rond het middaguur op het programma staat. Gudrun Patteet toonde vandaag alvast dat ze in vorm is en verzekerde zich in de 1.50m hoofdrubriek van de plaatsje in de top 10 van het klassement. Patteet rekende op de 8-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) en wist beslag te leggen op de 9de plaats nadat ze de klok wist te stoppen op 60.96 seconden.

 

De overwinning was voor de Ierse ruiter Denis Lynch. Die kruiste met de 14-jarige Spring Dark (Jazz Band Courcelle) de meet in 54.61 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 2de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de Egyptenaar Abdel Saïd, die met zijn stal gevestigd is ons land. Saïd zadelde zijn 10-jarige merrie Alanine de Vains (Allegreto) en kwam met zijn tijd van 55.48 seconden een kleine seconde tekort om de overwinning op te eisen. Het podium werd vervolledig door de Zweedse ruiter Henrik Von Eckermann met de 9-jarige merrie Glamour Girl (VDL Zirocco Blue). Von Eckermann, die binnen enkele maanden een kindje verwacht met Janika Sprunger, stopte de klok op 57.80 seconden.

 

Voor Nicola Philippaerts was er iets verderop in het klassement nog een 14de plaats met Karoline Of Ballmore (Diarado).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   DENIS LYNCH   |   GUDRUN PATTEET   |   HENRIK VON ECKERMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions