Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 20:00 - Algemeen

SLF Horse Auctions wil er bovenuit steken

Harrie Smolders, Walter Lelie en Niels Fabrie komen met een nieuwe veiling: SLF Horse Auctions. Vanaf 14 december kan er geboden worden, de veiling voor vrij-springers en embryo’s sluit op 17 december, de veiling voor de gereden paarden op 18 december. ‘Het zijn allemaal paarden waar we zelf iets in zien, vertelt Niels Fabrie.

 

‘We veilen paarden die correct, gezond en bovengemiddeld van kwaliteit zijn. Paarden die in principe goed genoeg zijn om zelf aan te houden. Sterker nog: we willen uitdragen dat ze bij ons ook de beste paarden kunnen kopen. Het zijn paarden die we zelf de laatste maanden geselecteerd hebben, die we bewust achtergehouden hebben voor de veiling, want die moet en zal goed zijn,’ zegt Niels Fabrie.

 

SLF biedt in deze eerste versie 14 gereden paarden, van 5 t/m 11 jaar, met ook twee paarden die op 2* en 3* niveau internationale rankingproeven springen. Daarbij komen 15 vrij-springers in de veiling en ook 15 embryo’s, bij voorbeeld van Chacco Blue uit de stam van Emerald en uit de stam van Explosion.

 

Walter Lelie uit België heeft naam gemaakt als fokker van topsportpaarden maar ook als iemand die een scherp oog heeft voor het herkennen van talent bij een jong paard. Hij heeft zelf veel jonge paardenwedstrijden gewonnen maar wordt ook gevraagd als jurylid. De jonge, ambitieuze handelaar Niels Fabrie uit Bladel runt samen met vriendin Amber Fijen een internationale handelsstal vooral gericht op springpaarden. Harrie Smolders uit Lage Mierde kennen we natuurlijk vooral als topruiter van wereldklasse.

 

Op de website www.SLF.auction staat de volledige collectie. Paarden kunnen geprobeerd worden bij Fabrie of Lelie thuis na afspraak, de telefoonnummers staan op de website.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions