Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 16:11 - Jumping

Andres Vereecke snelt naar winst in Oliva!

Na een weekje onderbreking wordt er sinds week opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Koen Vereecke kreeg daar deze week het gezelschap van zijn zoon Andres en dat dat heeft de concurrentie geweten. In de 1.45m hoge GP kwalificatie was hij vanmiddag namelijk de beste met de 9-jarige d’Artagan RR, de zoon van Diamant de Semilly met wie hij twee weken geleden nog 3de was in het Sentower Park in Opglabbeek. Vereecke snelde in deze rubriek rechtstreeks op tijd naar de meet in 62.92 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden.

 

De andere podiumplaatsen waren voor Ierland met op de 2de plaats Richard Howley en de 10-jarige hengst Fame (Harley VDL). Howley wist de meet te bereiken in 64.69 seconden en moest zo duidelijk zijn meerder erkennen in onze landgenoot. Harry Allen wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. De jonge broer van Bertram wist te finish te halen in 64.92 seconden kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Pembroke (Clarimo).

 

Andres Vereecke werd net buiten het podium ook nog 4de met In The Mood (Winningmood Van De Arenberg) terwijl er voor Bart Clarys een 6de plaats was met Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   HARRY ALLEN   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions