Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2020 15:58 - Jumping

Evergate Stables verkoopt Hocus Pocus!

De Nederlander Harrie Smolders zal in de toekomst geen beroep meer kunnen doen op de 13-jarige ruin Hocus Pocus de Muze. Evergate Stables, die eigenaar was van het fokproduct van Joris De Brabander, meldde gisterenavond via hun sociale media namelijk dat Hocus Pocus de Muze verkocht werd naar de 17-jarige Amerikaanse amazone Reid Arani.

 

Hocus Pocus de Muze is een zoon van Tinka’s Boy uit de merrie Teekitiezzie de Muze (For Pleasure) en zo dus ook een kleinzoon van de legendarische Narcotique de Muze II (Darco). Nadat hij zijn opleiding kreeg onder het zadel van An Vervoort en Kurt Declercq maakte hij in 2015 zijn internationale debuut onder het zadel van Lisa Nooren. Zo wonnen zij onder andere rubrieken in Lier en Opglabbeek en maakten ze deel van het Nederlandse Young Rider-team dat in 2017 de Nations Cup in Wierden wist te winnen.

 

Via Axel Verlooy werd hij daarna verkocht aan de Evergate Stables van Jennifer Gates en Nayel Nassar, maar het was vooral Harrie Smolders die in het zadel zat van Hocus Pocus de Muze. Begin vorige maand sprongen ze nog naar een 2de plaats tijdens de CSI2* GP van Columbus – Johnstown.

 

TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   JENNIFER GATES   |   NAYEL NASSAR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions