Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2020 21:28 - Jumping

Alle Hetzel-veilingpaarden verkocht!

Ondanks het annuleren van zijn jaarlijkse springpaardenveiling, is de Duitse springruiter en trainer Holger Hetzel er toch in geslaagd om afgelopen week alle dertien geselecteerde paarden te verkopen. Door de gedeeltelijke lockdown in Duitsland kon de jaarlijkse springpaardenveiling op zijn locatie in Goch geen doorgang vinden. De verkoopweek die in de plaats kwam van de veiling werd een groot succes.

 

“Alle paarden gaan hun carrières voorzetten op diverse topstallen in vijf verschillende landen. We konden ons verheugen op veel animo. Voor ons was het organiseren van een volledig online veiling geen optie. Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons voorop en door de restricties is dit contact maar beperkt mogelijk. Daarom hebben wij met pijn in ons hart de veiling afgezegd en de paarden in de vrije verkoop aangeboden”, vertelt Holger Hetzel. De sluiting van de verkoopweek vond plaats op zaterdag 21 november, de oorspronkelijke veilingdag.

 

“Ik ben ontzettend blij dat alle veilingpaarden nieuwe eigenaren hebben gevonden. Wij kunnen hen dan ook alleen maar van harte bedanken voor het gestelde vertrouwen”, zegt een enthousiaste Holger Hetzel. “Veel van de paarden werden verkocht via video’s of via FaceTime. Dit bevestigt het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Het succes van de veiling is het resultaat van jarenlange klantenbinding, waar ons team elke dag naar streeft. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel geluk met hun paarden.”

 

Het nieuwe doel voor Holger en zijn team staat al vast. “Wij zijn enorm gemotiveerd voor het komende jaar en kijken uit naar een veiling in, hopelijk, de vertrouwde setting. Toen wij afgelopen zaterdag de veiling van vorig jaar nogmaals in het archief van ClipMyHorse terugkeken, voelden we veel weemoed en kregen we kippenvel. Dit heeft de motivatie en verwachtingen voor het komende jaar alleen nog maar vergroot. Wij verwachten dat wij onze klanten dan weer een geweldig evenement kunnen aanbieden en hopen onze klanten allemaal weer persoonlijk te mogen ontmoeten.”

 

Foto: De vijfjarige Boom (Emerald x Cassini I) gaat naar de stallen van een jong en zeer succesvolle springruiter uit Baden-Württemberg.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions