Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/11/2020 12:26 - Algemeen

Stempelhengsten bevestigen alweer hun waarde

Chacco Blue, Dominator Z en andere stempelhengsten bevestigen alweer hun waarde

De November Deals collectie die gisteren werd afgesloten, was tot hiertoe de meest uitgebreide die HorseDeals online veilde. Van de meer dan 100 loten was het originele rietje van Chacco Blue alweer de prijstopper, het gaat voor €28.000 naar België. Voor €14.000 blijft het rietje van Dominator Z in Nederland.

Ierland won uiteindelijk het biedduel voor Conthargos met een finale virtuele hamerslag van €6.250. Het rietje van For Pleasure blijft voor €5.000 in Nederland en uit Groot-Brittannië werd voor Diamant de Semilly €4.800 neergeteld. De stempelhengst Contender was voor het eerst vertegenwoordigd in de collectie en dit rietje gaat voor €3.600 naar Italië.

Bij de embryo's gaven de Nederlanders en Belgen de bieders uit andere landen het nakijken, want ze blijven allemaal in onze contreien! Duurste werd het te verwachten merrieveulen van Chacco Blue x Prima Donna van 't Roosakker dat voor €32.000 werd afgeslagen voor een koper uit België. Voor €28.000 blijft de merrie-embryo van Chacco Blue x Iluna de Muze in Nederland, en ook de derde duurste blijft hier - dat was de Cumano x W. Delta Mossel Jantje die een eindprijs van €19.000 haalde.

Het team van HorseDeals is dankbaar voor het vertrouwen van alle fokkers die meegeboden hebben en wenst haar klanten alle succes in de fokkerij. We kijken alvast vol goede moed uit naar de volgende online veiling tijdens de January Deals.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions