Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2020 22:36 - Algemeen

Reservekamp. Oldenburg voor € 140.000 naar Z

Hét gespreksonderwerp van de afgelopen hengstenkeuring in Oldenburg en de online publiekslieveling was ongetwijfeld het nummer 11 van de catalogus, de reservekampioen van Comilfo Plus Z - Clinton - Cassini I.

 

De machtige schimmelhengst was al de meest opvallende hengst tijdens de ‘vorauswahl’ en overtuigde ook dit weekend de jury met zijn lichtvoetigheid, perfecte techniek en atletisch vermogen. Gezien de wereldwijde pandemie werd de traditionele hengstenveiling online georganiseerd hetgeen resulteerde in een bijzonder spannend biedduel.

 

Het winnende bod van € 140.000 werd uiteindelijk uitgebracht door Judy Ann Melchior die de hengst vast legt voor Stoeterij Zangersheide en haar trouwe fokkers.

 

Judy Ann Melchior “Voor ons was Commil Champ Z ongetwijfeld de beste hengst van de hengstenkeuring in Oldenburg dit jaar. Het feit dat hij een zoon is van één van onze favoriete hengsten, Comilfo Plus Z, is extra meegenomen en geeft ons nog meer vertrouwen.”

 

Commil Champ Z werd gefokt door Josef Hüpen uit zijn merrie Cinderella’s Girl van Clinton - Cassini I.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions