Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2020 07:17 - Jumping

Steven Vermeir beste Belg in GP Opglabbeek!

Ook in het Sentower Park van Opglabbeek stond gisterennamiddag de CSI2* GP op het programma. Van de 61 combinaties die in de ring verschenen in deze 1.45m hoofdrubriek wisten er 11 het hoofd koel te houden en zich zo  te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Steven Vermeir met 8-jarige ruin Magnum van het Steentje (Plot Blue). Vermeir slaagde er ook in om in de barrage foutloos te blijven en met zijn tijd van 42.42 seconden zorgde hij op de 6de plaats voor de beste Belgische prestatie.

 

De overwinning was voor de Egyptenaar Abdel Saïd, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Arpege du RU (Apache d’Adriers) en wist de overwinning op te eisen nadat hij de klok had weten te stoppen op 31.81 seconden.

 

Zilver ging naar de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Vergezeld van de eveneens 10-jarige Charlie Harper (Comme Il Faut 5) kruiste hij de meet in 32.64 seconden en moest zo genoegen nemen met de eerste ereplaats. De Nederlandse amazone Lisa Nooren vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 12-jarige merrie Dienellie (Berlin) naar de finish in 33.71 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Dm Jacqmotte (Toulon), een 9de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) en een 16de plaats voor Andres Vereecke met d’Artagan RR (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   LISA NOOREN   |   MARLON ZANOTELLI   |   STEVEN VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions