Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2020 13:36 - Jumping

Emilie Conter wint opnieuw in Oliva!

Stephex-amazone Emilie Conter kan met een tevreden gevoel terugblikken op haar week op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat ze donderdag al de Gold 1.40m rubriek wist te winnen wist ze die prestatie vandaag nog eens te herhalen op de slotdag. In het zadel van haar 12-jarige ruin Clochard (Kashmir Van Schuttershof) was ze namelijk opnieuw de beste in de Gold 1.40m rubriek. De jongste dochter van Stephan Conter snelde in deze speedclass naar de meet in 65.96 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De Britse amazone Louise Saywell volgde Conter op de 2de plaats. Saywell rekende op de eveneens 12-jarige Pls Halo Diamond (…), maar kwam met haar tijd van 66.21 seconden tekort om onze landgenoten te bedreigen. De 3de plaats was net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef voor de Duitser David Will. Die rekende vandaag op de 14-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) die hij naar de meet wist te rijden in 66.49 seconden.

 

Verder werd Rik Hemeryck nog 8ste met Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek), Koen Vereecke 9de met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze) en 20ste met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z) en gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox 14de met Evert (Amadeus).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   EMILIE CONTER   |   LOUISE SAYWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions