Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2020 19:33 - Jumping

Bart Clarys wint nu ook de GP in Valencia!

Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al de hoofdrubriek wist te winnen heeft onze landgenoot Bart Clarys op de CES Valencia Tour nu ook de CSI2* GP weten te winnen. Clarys rekende opnieuw op zijn 9-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue) en wist zich samen met nog 7 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw de 0 op het scorebord en liet hij de Brabançonne weerklinken na een finishtijd van 42.06 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Duitse amazone Jörne Sprehe, die de 14-jarige Luna 1509 (l’Avian) had gezadeld. Sprehe kruiste de meet in 42.46 seconden en kwam zo dus een kleine halve seconde tekort om Clarys van de troon te stoten. De Fransman Guillaume Batillat vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Come On Di Gisors (Tresor) naar de meet in 43.57 seconden.

 

Naast Bart Clarys was José Thiry ook een van de prijswinnaars in deze GP. Hij kreeg met de 11-jarige Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur) 1 strafpuntje voor tijd in de basisomloop en werd 13de.

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GUILLAUME BATILLAT   |   JöRNE SPREHE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions